همه ی ما باد شکم داریم و ممکن است از گفتن آن در مقابل پزشک یا دوستان خجالت بکشیم. 10 درصد از 20 درصد بزرگسالان مشکل گوارشی نفخ معده دارند؛ اما خبر خوب این است که نفخ یا بادشکم به معنی مشکل در هضم نیست؛ اما برای حل این موضوع و کم کردن آن، اولین کاری که میکنیم تمرکز روی رژیم و عادات غذایی است. در این مطلب ما جدیدترین روش های درمان قطعی و طبیعی نفخ را با کمک مجلات معتبر پزشکی به شما ارائه می کنیم.
هوای بلعیده شده میتواند مدتی در معده بماند و سپس بصورت آروغ خارج شود. یک فرد نرمال روزی 12 تا 25 بار باد شکمش را خارج میکند. گاز روده از اکسیژن، نیتروژن، کربن دی اکسید، هیدروژن و متان ساخته شده است. بسته به نوع گاز روده این ترکیبات ممکن است متفاوت باشند. گاز بعلت فاکتورهای مختلفی ایجاد میشود که شایعترین آن عادات غذایی و تخمیر باکتریایی غذاهای خاص است.
روده ی بزرگ پر از باکتری ها، قارچها و مخمرهایی ست که موادغذایی که توسط روده ی کوچک هضم نشده است را اغلب به فرم مختلف کربوهیدرات تجزیه میکند. این باکتری ها بخصوص از کربوهیدرات های هضم نشده استفاده میکنند و تخمیر موجب تولید گاز، هیدروژن و متان بصورت باد میشود. لاکتوز یکی از شایعترین منابع تولید گاز کربوهیدرات است که افرادی را که به لاکتوز حساسیت دارند را تحت تاثیر قرار میدهد. به این معنا که آنها آنزیم لاکتاز را که برای هضم کربوهیدرات مورد نیاز است ندارند. بطور معمول لاکتوز درمحصولات لبنی یافت میشود. لوبیا دومین کربوهیدرات رایج برای برای تولید گاز است. کربوهیدرات غیرقابل هضم در لوبیا که موجب بادشکم میشود رافینوز است.
عادات غذاخوردن و دیگر رفتارها مانند آدامس جویدن، خوابیده غذاخوردن و نوشیدن ممکن است موجب قورت دادن هوا شود. غذاهای پرحجم مانند کاهو، کلم و نانهای فشرده که به اندازه ی کافی جویده نمیشوند، موجب افزایش بلعیدن هوا میشود. بطو معمول هوای بلعیده شده شامل اکسیژن، نیتروژن و دی اکسیدکربن است. این موجب ایجاد بوی متعفن نمیشود اما موجب ناراحتی مرتبط با گاز میشود.
.
ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:
8 تا از قوی ترین ضد نفخ ها که با خیال راحت میتوانید استفاده کنید
درباره این سایت